andreas

Andreas

Salongens ägare som är en trygg frisör som gått vidareutbildningar på självaste Sassoon academy i London.
Andreas har jobbat i Stockholm och Luleå under olika turer, han är också utbildad makeupartist. Andreas är en kreativ modeintresserad tvåbarnsfar.
Han har jobbat i 13 år och alltid varit verksam på toppsalonger. Det gör honom till en klippa på även dom klurigaste utgångslägena. Med sitt lugn och sin lyhördhet kommer han att fixa fram ditt drömhår. Sätt dig bara ner i stolen för en trevlig pratstund och ta det lugnt. Down to earth beskriver Andreas personlighet bäst.


nara

Nara

Nara är vår perfektionistiska nagelteknolog som brinner för handmålad design. Går du till Nara kan du räkna med riktigt snygga naglar men också en stor lyhördhet för dina önskemål.
Flawless beskriver bäst Naras naglar. Hon är en lugn och varm tjej som har nära till skratt och brinner för mode.
Innan Nara blev nagelteknolog har hon jobbat som stylist och drivit en modebutik. Du kan också fixa den perfekta brännan med spray-tan hos henne.


linda

Linda

Linda har jobbat som frisör i snart 18 år och detta gör förstås henne till en klippa att lita på. Ingenting är omöjligt för Linda och vi ser henne ofta lyckas med omöjliga avfärgningsjobb.
Hon är grymt duktig på korta frisyrer med balla detaljer och brinner för glammiga lockar. Linda har alltid en spännande historia på lager och hennes skratt hörs ofta i salongen. Fråga henne om Paris och du får höra en kärleksförklaring utan dess like!


alexandra

Alexandra

Alexandra är en lyhörd frisör som gör allt för att du som kund ska känna dig trygg och nöjd i frisörstolen. Hos henne kan du vänta dig en huvudmassage av rang i schamponeringen och hon är en fena på blonda hår.
Hon är salongens killmagnet – inte på sättet som du kanske tänker – utan mer som i att hon är duktig på herrklippningar. Många av hennes kunder är just killar!
Alexandra är vår tjuvroliga Lilla My och har väldigt nära till skämt.


SusanaPersonal