Andreas

Andreas

Salongens ägare som är en trygg frisör som gått vidareutbildningar på självaste Sassoon academy i London.
Andreas har jobbat i Stockholm och Luleå under olika turer, han är också utbildad makeupartist. Andreas är en kreativ modeintresserad tvåbarnsfar.
Han har jobbat i snart tio år och alltid varit verksam på toppsalonger. Det gör honom till en klippa på även dom klurigaste utgångslägena. Med sitt lugn och sin lyhördhet kommer han att fixa fram ditt drömhår. Sätt dig bara ner i stolen för en trevlig pratstund och ta det lugnt. Down to earth beskriver Andreas personlighet bäst.


Emelie

Emelie

Utbildningen från självaste Björn Axén academy Gör att Emelie verkligen vet vad hon pysslar med. Hon har jobbat i Stockholm, Kalix och nu har hon äntligen slagit sig till ro på Killerqueen Luleå.
Emelie kommer garanterat ge dig en energikick med sitt ständigt glada humör. Hon är den som höjer humöret på salongen en regnig dag och du kan förvänta dig att se ett spontant danssteg eller två, bara för att hon är så glad.Drömmer du om ett äkta hollywoodsvall, inga problem det fixar Emelie. Långa hår är specialitén. Men hennes gedigna utbildning gör att hon är en fena på det mesta.

SusanaPersonal